Van Leerzem Opleidingen
Veersesingel 280
4332TJ Middelburg

06 46327133
info@vanleerzemopleidingen.nl

Van Leerzem Opleidingen

Leerling mag terugrijden

bovag.jpg

Het leidt vaak tot teleurgestelde blikken bij examenkandidaten. Zijn ze nét geslaagd voor hun autorijbewijs, mogen ze van de instructeur niet zelf terugrijden met de lesauto. Leerlingen van BOVAG rijscholen die bij Bovemij verzekerd zijn hebben geluk: wij gedogen het terugrijden namelijk per direct.

Theorie nieuwe stijl

Het huidige klassikale afnamesysteem voor CBR-theorie-examens gaat binnenkort veranderen in het nieuwe ITEC-systeem. De antwoordkastjes maken plaats voor touchscreens en meteen na het beantwoorden van de laatste vraag wordt al duidelijk of de toets voldoende is gemaakt. Het grootste verschil met het huidige systeem is dat in één examenlokaal iedere kandidaat een andere serie vragen voorgeschoteld krijgt. Aan het type vragen verandert niets, dus de inhoud blijft hetzelfde.

In september wordt in Eindhoven het eerste theoriecentrum nieuwe stijl in gebruik genomen. Dat is de planning van het CBR. “We streven ernaar dat per 1 januari 2015 het klassikale theorie-examen tot het verleden behoort”, zo laat het bureau weten.

Lees verder

[1]      «      22   |   23   |   24   |   25   |   26   

IMG_5779.JPG