Van Leerzem Opleidingen
Veersesingel 280
4332TJ Middelburg

06 46327133
info@vanleerzemopleidingen.nl

Van Leerzem Opleidingen
 

De rijopleiding

Je bent er klaar voor. Je bent 18* jaar geworden en nu is dan eindelijk de dag gekomen dat je mag beginnen met rijlessen.

Hoe ziet een rijopleiding er eigenlijk uit?

Bij de meeste leerlingen beginnen we met een “intake”. Dit is voor jou een eerste kennismaking met onze rijschool en jouw toekomstige instructeur. Voor ons is het de eerste kennismaking met jou. Tijdens de intake kijken we naar een aantal zaken zoals jouw vaardigheden, hoe handig ben je al met het voertuig? We kijken ook naar zaken zoals faalangst of rijangst. Eigenlijk willen we zoveel mogelijk over jou te weten komen zodat we na de intake een goed advies kunnen geven over het verdere verloop van je rijopleiding.

Na de intake krijg je een advies. Dit advies bestaat uit het aantal lessen dat je, hoogstwaarschijnlijk, nodig zult hebben maar ook de keuze voor een tussentijdse toets, een faalangstexamen etc.

Vanaf nu kan je gaan lessen. Je kiest zelf het tempo waarin je gaat lessen. Het tempo kan variëren van een spoedcursus (10-20 dagen) tot een reguliere opleiding die gemiddeld 4-5 maanden duurt en alles daar tussenin.

Al je afspraken en vorderingen worden genoteerd in jouw opleidingsboekje. Ook krijg je per mail je afspraken door.

We halen je thuis op en brengen je na de les weer naar huis. Als het beter uitkomt om je op te halen op school, werk of stage is dat, in overleg, meestal mogelijk.

*Je kunt ook deelnemen aan het 2ToDrive programma, dan kan je al starten met lessen als je 16,5 jaar bent.

 

IMG_5779.JPG